martes, 20 de abril de 2010

Famílies desestructurades

Raimón Pannikar escriu en el llibre Pelegrinatge al Kailasia " tan bon punt apareix una intuició gairabé sempre començo un llibre nou ".
La meva intuició va ser al llegir " Jo vinc d'una família en la que cada membre fastiguejava d'alguna manera als altres. Després, repenedits, cada u es feia mal a si mateix ". Vet aquí el tìtol de Famílies desestructurades. Adjunto alguns exemples, actuals, que conec.

Una senyora va comunicar-me que ha dicidit portar una vida ordenada. amb el pare dels seus fills, fills i la mare d'ell, senil. Mantindrà, però, el concubinatge amb l'amant. Fantàstic: de día en una casa i la nit a l'altre. Ella és centre-americana, explosiva de cos i de fets, bomba sexual de cinquanta anys i volums repartits pregonament. Caryl Chessman deia " és un anunci eròtic d'un article pornogràfic ".

Desestructurada també la família de la Rosa, de disset anys, doble rècord local de relacions sexuals ( en total i en una nit ). La germana que segueix porta el cognom matern, venen dos germans més amb els dos cognoms, i encara un petit amb el cognom patern. La mare, de trenta llargs, encara pot donar guerra.

La Tches, de setze anys, pares separats des de sempre, es porra a ful. Finança el vici fen de model nua.

I la Bàrbara, guapísima, amb un cos puntuat en 1.47, tres fills de pares desaparaguts...

2 comentarios:

  1. Jo crec que les persones ens estimem poc a nosaltres mateixos, be per falta de cultura o be per desídia o potser perquè creiem equivocadament que es millor donar que rebre. El cas es que ens fem malbé la vida i el que es pitjor, reben els efectes dels nostres errors un éssers innocents que possiblement cauran ens els mateixos errors perquè es el que viuen i mama'n.

    Coi de mon, sembla talment una obra mal acabada com el jersei que et faig a tu, sort que el puc desfer i "sant-torne-mi"

    Ei! que hi ha algú que pugui desfer el mon i teixir-lo de nou?

    ResponderEliminar
  2. Se'm acut aquella frase de: "Quan mes anem, menys valem".
    On son els valors que varem aprendre?. Semblaria que si la societat avança, també hauria d'avançar la qualitat de les persones que la formem oi?.
    Ja ho veig ja, no es aixi com funciones les coses....coi de "homo sapiens"!!.

    ResponderEliminar